Sterrennieuws

23 juli 2021

 

Einde van een bijzonder schooljaar
De school is vandaag uit om 13.45u. We sluiten een bijzonder schooljaar af. Een jaar waarin de school een periode gesloten was vanwege de coronapandemie. De kinderen hebben een poos thuis gewerkt, onder de hoede van ouders. Leerkrachten gaven online les. Graag willen we u als ouders, verzorgers enorm bedanken voor uw support en de prettige samenwerking in het afgelopen schooljaar! Gelukkig mochten we u de laatste weken weer binnen ontvangen, voor de contactgesprekken. Verschillende ouders hebben de afgelopen weken geholpen met het Sterrenfeest, excursies en schoonmaakklusjes. Fijn dat dit weer mogelijk was. Allen hartelijk bedankt! We hopen ook volgend jaar weer een beroep op u te mogen doen.

 

Melden positieve test
Mocht uw kind in de eerste week van de vakantie positief getest zijn op corona, meld ons dat dan s.v.p. via info@sterrendonk.nl . Het CCT (Corona Crisisteam ) van Delta onderwijs heeft ons gevraagd om meldingen te registreren. Wij zorgen er dan voor dat ouders uit de klas van de leerling worden ingelicht, via e-mail, zodat ouders alert zijn op verschijnselen bij hun kind.

 

Afscheid personeelsleden
We nemen afscheid van Rob en wensen hem veel succes op zijn oude stek volgend jaar. Bedankt voor jouw collegialiteit, professionaliteit en inzet Rob, we gaan je missen! Ook Maaike gaat ons verlaten; haar lio stage zit er op. Zij heeft onlangs haar Pabo diploma gehaald en heeft besloten verder te gaan studeren. Bedankt Maaike, je was een topjuf voor onze groep 7! Verder nemen we afscheid van Bo en Elly. Zij hebben beiden langdurig invalwerk gedaan en hebben allebei een baan aanvaard in de regio. Hartelijk bedankt voor jullie uitstekende zorgen voor groep 3 en groep 6 en veel succes in jullie nieuwe werkkring!

 

Vervanging groep 8
De vervanging voor het bevallings- en ouderschapsverlof in groep 8 voor Veerle  wordt voor een deel ingevuld door haar duo-collega Eske. Zij gaat tot aan de kerstvakantie 4 dagen werken. Op vrijdag komt er een vaste invalkracht. We hebben een leerkracht met ruime ervaring in groep 8 bereid gevonden om deze dag in te vullen. Na de kerstvakantie komt juf Veerle terug van haar verlof.

 

Schoolreis september 2021
Dit schooljaar is de schoolreis niet doorgegaan vanwege de coronamaatregelen. In het nieuwe schooljaar hopen we weer een reis te kunnen organiseren voor de kinderen van groep 3 t/m 7. We hebben twee leuke bestemmingen uitgekozen! Bij de start van het schooljaar leest u er meer over. We vragen een bijdrage van €25,- per kind voor de schoolreis. Het restant wordt betaald uit de schoolbegroting. Houd u vast rekening met deze kosten aan het begin van het schooljaar.

 

Plaswijkpark groep 3 t/m 5
Groep 3, 4, 4-5 en 5 gaan op vrijdag 1 oktober met de bus naar Plaswijckpark in Rotterdam.

 

Prehistorisch dorp groep 6 en 7
De groepen 6 en 7 brengen op vrijdag 1 oktober een bezoek aan het Prehistorisch dorp in Eindhoven.

 

Nieuwsbrief week 35
Op vrijdag 3 september, ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Houd de mail in de gaten, want in deze nieuwsbrief treft u relevante informatie aan, over de start van het schooljaar.
 

Vakantielezen groep 3 en 4
Voorkom een "vakantiedip" en laat uw kind vakantielezen!

 

Fijne vakantie
We wensen alle kinderen en hun ouders/ verzorgers een heel fijne vakantie! Lekker uitrusten allemaal, we zien jullie graag weer terug op maandag 6 september.

 

 

Terug